Árak

 • Szállásdíj:
  - 3 főig:
  21.000 Ft/éj/apartman
  - 3 fő felett: 6.000 Ft/fő/éj
 • Idegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éj
 • Kedvezmény: gyermekeknek 3 éves kor alatt nincs szállásdíj

Néhány fontos információ

 • Érkezés: 14 és 19 óra között
 • Távozás: 10 óráig
 • Dohányzás: az apartmanokban tilos, csak az arra kijelölt helyen szabad
 • Fizetési módok
  készpénz, átutalás, SZÉP-kártya (OTP, K&H, MKB)
 • Előleg: nem szoktunk előleget kérni
 • Házi kedvencek: háziállatokat sajnos nem tudunk fogadni a vendégház belső tereiben

Foglalás

Ha nem tudsz elérni bennünket telefonon, nyugodtan töltsd ki és küldd el nekünk az alábbi űrlapot és hamarosan keresni fogunk telefonon.
Az alábbi űrlap kitöltése és elküldése nem minősül végleges szállásfoglalásnak, csak egy jelzés felénk, hogy szeretnél szállást foglalni vendégházunkba. A foglalás az egyeztetést követően válik aktívvá.


Házirend

Kedves Vendégünk!

Itt tartózkodásuk során szeretnénk elkerülni az esetleges félreértéseket, ezért kérjük ismerkedjen meg házirendünkkel és kérnénk az abban foglaltak betartását!

1.) Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya, 14 év alatti gyermekeknél nem kötelező), és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el!

2.) A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben, ha úgy döntenek, az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.

3.) A szállást az érkezés napján 14.00 és 20.00 között lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük, telefonon tájékoztasson minket! Ha ezt elmulasztja, megeshet, hogy nem tudjuk fogadni.

4.) A távozás napján 10.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet.

5.) Vendégeink érkezéskor szoba- és kapukulcsot is kapnak, hogy szabadon közlekedhessenek. A távozás napján kérjük, a kulcsot kívülről a szoba ajtajában hagyni!

6.) A vendégházban Wifi rendszer üzemel, amelynek használata térítésmentes.

A vendég a Wifi csatlakozás jelszavát a bejelentkezéskor, a kulcsok átvételével egy időben kapja meg.

A Wifi folyamatos, megszakítás nélküli működését és elérhetőségét az üzemeltető nem garantálja.

A Wifi használata során vagy következtében a vendég készülékében vagy annak tartalmában keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért az üzemeltető nem vállal felelősséget. A szolgáltatást a vendég a saját felelősségére és kockázatára veszi igénybe.

7.) A csendrendeletre és a többi vendégünkre való tekintettel kérjük, mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni! Továbbá kérjük, hogy éjszakai illetve hajnali hazaérkezéskor csendben közlekedjenek az épületben!

8.) Szobáinkban, apartmanban dohányozni tilos, csak az udvaron megengedett. (Elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik!) A csikkeket kérjük, az erre a célra fenntartott hamutartókba szíveskedjenek eldobni!

9.) Háziállatot nem áll módunkban fogadni.

10.) A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk!

11.) A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén, az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.

12.) Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését, és azokat ne vigyék ki a szobából (pl.: törölköző, kispárna, takaró)!

13.) A szobák elhagyásakor, kérjük, zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót!

14.) A szobákba tilos bevinni bármiféle gyúlékony anyagot, eszközt!

15.) A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni. A vendégház bármely dolgának elvitele az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül bűncselekménynek minősül, és ebben az esetben az üzemeltető megteszi a szükséges büntetőjogi és polgári jogi lépéseket.

16.) Kérjük vendégeinket, hogy a szobákban ne étkezzenek! Étkezésre használják a teakonyhát, melyet kérjük, tartsanak tisztán! Mindenki köteles maga után elmosni a használt edényeket, evőeszközöket.

17.) Vendégházunkban szelektíven gyűjtjük a hulladékot! Kérjük, a műanyagot, alumíniumot és papírt az e célra kihelyezett sárga színű kukába helyezzék.

18.) A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha megbontja a békét.

A házirend megsértése esetén, a szállás lemondásra kerülhet. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.
A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!


Elérhetőségeink

Cím

3934 Tolcsva, Kossuth Lajos út 21.

Email

cinegevendeghaztolcsva@gmail.com

Információk

Fizetési lehetőségek

 • készpénz
 • átutalás
 • OTP SZÉP-kártya
 • K&H SZÉP-kártya
 • MKB SZÉP-kártya

NTAK regisztrációs szám
MA21000597